Oglas
Oglas

Apartmaji Mali Lošinj vabijo na nepozaben dopust

 

 
 
 

Apartmaji Mali Lošinj nudijo udobno in cenovno ugodno nastanitev na enem najbolj priljubljenih otokov – Lošinju.

 

Za podrobnosti o apartmajih, kliknite na sliko.

 

 

Otok Lošinj je od nekdaj znan kot turistična destinacija, kjer so si ljudje povrnili zdravje in okrepili telo in duha. Znan je namreč kot otok vitalnosti. Tam lahko najdemo prekrasne plaže, uživamo v senci borovih gozdov, številni bližnji otočki pa kar vabijo na popoldanski izlet, kjer lahko raziskujete skrite zalive in si privoščite počitek na samotni plaži. V mestu Mali Lošinj apartmaji ob morju ponujajo možnost veličastnih sončnih zahodov in lepega razgleda. Pri raziskovanju mesta lahko uživate v ogledu mnogih renesančnih stavb, samostanov, bazilike in antičnih ostankov. Če se odločite za obisk tega otoka, si lahko ogledate kakšne nastanitve so na voljo v apartmaji Mali Lošinj. Tako si boste lahko odpočili od mnogih aktivnostih, ki jih nudi to mesto. Ne smemo pozabiti tudi ogleda mesta Osor, katero je samo po sebi muzej na odprtem in bo zagotovo navdušil ljubitelje zgodovine. Ko pa bodo zakrulili želodčki, si lahko malo oddahnete in privoščite pristne Mediteranske jedi, pripravljene po receptih domačinov.

 

Apartmaji Lošinj

 

Mali Lošinj apartmaji nudijo popolno urejene apartmaje, kjer so kuhinje opremljene in si lahko specialitete pripravite sami ali v družbi lastnikov apartmajev. Lahko pa se skupaj odpravite v bližnjo restavracijo, kjer vam bodo svetovali pri izbiri jedi.

 
Znani so po ribah, školjkah, otoški jagnjetini, olivnem olju, domačih testeninah, začimbah, likerjih, marmeladah in še bi lahko naštevali. Otok pa ne razvaja le z okusno hrano temveč tudi z blago mediteransko klimo. Z več kot dvesto šestdesetimi sončnimi dnevi na leto, spada Lošinj med najbolj sončna področja na Hrvaškem.

Apartmaji Mali Lošinj

Apartmaji Mali Lošinj so zato poleti hitro polni in je potrebno rezervirati svoj dopust pravočasno. V poletnih mesecih pridete na svoj račun ljubitelji glasbe, saj se skozi celotno sezono odvijajo festivali ter koncerti. Obiskovalci otoka, ki vam je narava blizu, boste uživali v flori in favni, predvsem v nabiranju zdravilnih rastlin, ki jih na otoku ne manjka. Med osvežitvijo v morju pa vas lahko presenetijo z obiskom delfini, ki živijo na tem področju. Mali Lošinj apartmaji so na voljo za najem skozi celo leto, tako da lahko raziskujete živalski in rastlinski svet tudi izven turistične sezone, ko je malo manj gneče, otok pa je v vseh letnih časih čudovit. Na otoku je urejenih 250 kilometrov sprehajalnih in kolesarskih stez, kjer si ob dih jemajočih razgledih napolnite baterije. Lahko pa se tudi odločite za prosto plezanje na Osorščici, ki se razteza med Osorjem in Nerezinami. Apartmaji Mali Lošinj vas vabijo na njihov čudovit otok razvajanja in uživanja.

Ocenite ta prispevek