Oglas
Oglas

Apartmaji Umag – odlična destinacija za vse popotnike

 

 
 
 
Apartmaji Umag so atraktivna destinacija za vse, ki si želite raziskovanja, športnih užitkov, zgodovinskih ogledov, mirnih družinskih počitnic ali pa le ležanja na plaži. 

Za podrobnosti o apartmajih, kliknite na sliko.

 

 

 

Apartmaji Umag so še posebej primerni za športnike, saj je mesto najbolj znano po teniškem turnirju ATP. Poleg tenisa pa je na voljo tudi planinarjenje, ribištvo, rokomet, nogomet, jadranje, smučanje na vodi, plavanje ter mnogo drugih aktivnosti. Ljubitelji kolesarjenja lahko zelo lahko in hitro spoznate mesto, saj le-ta nudi mnogo urejenih kolesarskih poti. Apartmaji Umag so na voljo tudi za mirne počitnice v krogu najdražjih, saj je tu mnogo lepih plaž, vključno z nudistično. Če so vaša izbira za letošnji dopust z družino apartmaji Umag, bodo otroci gotovo uživali v ogledu Aquariuma, eko parka ali parka veveric. Lahko se udeležite tudi lova za zakladom.

 

Apartmaji Umag

 

Apartmaji Umag predstavljajo izvrstno mešanico zgodovine in sodobnega obmorskega mesta. Poleti se tu zvrsti ogromno koncertov in dogodkov, ki vabijo ljudi iz vsega sveta v ta biser Istre. Zadnja leta je zelo znan festival paradižnika. Apartmaji Umag so tudi pravi raj za gurmane in sladokusce. Lahko poskusite tipične istrske jedi, kot so pršut ter ovčji sir, različne jedi na žlico, izmed katerih so najbolj znane mineštre različnih okusov, jote ter fritaje. Za sladkosnede pa imajo na voljo mnogo tipičnih istrskih slaščic, kot so fritule ter kroštule. Istra pa je znana tudi po tartufih, tako da si lahko privoščite tudi jed, ki vsebuje to odlično sestavino. Po vseh športnih naporih ter odlični kulinariki pa prija počitek, ki vam ga nudijo apartmaji Umag. Nastanitve v apartmaji Umag so različne in tako primerne za vsak okus in žep. Prijazni domačini vam pomagajo pri nastanitvi in so pripravljeni deliti z vami informacije o mestu, dogodkih, plažah ter odličnih restavracijah. V mestu Umag pa si lahko privoščite tudi sprostitev, saj se tu nahaja kar nekaj spa centrov, ki nudijo masaže, fitnes, bazene, kopeli ter savne in kozmetične storitve.

Apartmaji Umag vabijo skozi celo leto tudi ljubitelje navtike, saj je marina v Umagu ena izmed kakovostnejših marin na Hrvaškem. Je nosilka modre zastave, kar pomeni, da je morje tu izredno čisto in da je marina vrhunsko opremljena. Marina Umag je odlično izhodišče za različne destinacije. Že v preteklosti je bil Umag znano zbirališče plemičev, ki so tu preživljali poletja. Razvajajte se tudi vi in obiščite to čudovito mesto, ki vas bo navdihnilo s svojo izredno arhitekturo in zgodovino ter se napolnite z energijo.

5/5 - (1 vote)