Oglas

Oglas

Vreme Biograd na Moru

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Biograd in tudi vse ostale kraje na vreme Biograd je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.​

 

 

Vremenska napoved za Biograd za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

 

Napoved za 3 dni

Hrvaška ima na območju severne Dalmacije obmorsko mesto Biograd na Moru, ki je letoviško in pa tudi pristaniško mesto. Ljubitelji narave so tisti, kateri jih množično privabljajo v mesto Biograd na Moru odlično mediteransko podnebje in z njim ugodno vreme Biograd na Moru, pa tudi morje, ki je kristalno čisto. Biograd na Moru ima veliko za ponuditi tudi vsem ljubiteljem športa in aktivnosti, saj se je tam moč ukvarjati s potapljanjem, tenisom, mini golfom, košarko, smučanjem na vodi,…

vreme biograd na moru

Najvišja povprečna temperatura zraka je v Biogradu na Moru 29°C in sicer v mesecu juliju, sledi mesec avgust z 28°C in pa mesec junij s 25°C. Dnevi v mesecu juliju so v povprečju obsijani s soncem po 11 ur na dan in v juniju ter avgustu po 10 ur na dan. Morje je najtoplejše meseca avgusta in sicer se takrat ogreje v povprečju na 24°C in le za stopinjo manj v mesecu juliju. Iz tega lahko razberete, da vam bo vremenska napoved Biograd na Moru poleti pogosto napovedala lepo in sončno vreme Biograd na Moru. Najnižja povprečna temperatura zraka pa je v mesecu januarju in sicer 2°C, sledita mu december in februar z najnižjo povprečno temperaturo zraka 3°C. Torej zna biti vreme Biograd na Moru v zimskih mesecih kar hladno.

Biograd na Moru je samo eno od krasnih obmorskih letovišč, ki jih ima Hrvaška v Jadranskem morju. Če ga nameravate obiskati, potem si pred tem preverite kakšna vremenska napoved Biograd na Moru vas čaka.