Oglas

Oglas

Vreme Crikvenica

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Crikvenica in tudi vse ostale kraje na vreme Crikvenica je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

 

Vremenska napoved za Crikvenica za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

Napoved za 3 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

 

Hrvaška in z njo Kvarner, se ponaša z obmorskim mestom Crikvenica, katero je znana turistična poletna točka. Crikvenica ima tudi klimatsko zdravilišče, tako je ugodna klima zagotovo doprinesla k slovesu Crikvenice. K slovesu pa so doprinesle tudi lepe peščene plaže in pa lahka cestna dostopnost. Za mesto Crikvenica je značilno sredozemsko podnebje, katero pomaga krojiti, kakšna bo vremenska napoved Crikvenica.

vreme crikvenica

V poletnih mesecih vas bo tam pričakalo suho in pa vedro vreme Crikvenica, povprečna temperatura zraka v mesecu juliju je 23,8ºC, kar pomeni, da vam bo vremenska napoved Crikvenica, pogosto napovedala prijetne temperature. V poletnih mesecih boste redko naleteli na takšne dni, ko bo pihalo, saj značilna vetrova, jugo in burja, pihata predvsem pozimi. Povprečna januarska temperatura zraka pa je v Crikvenici 5,4ºC, kar pomeni, da zna biti vreme Crikvenica v zimskih mesecih kar hladno.