Oglas
Oglas

Desigual – višji nivo oblačenja

Desigual

Desigual – »La vida es chula«, življenje je lepo

Edinstvena in temperamentna blagovna znamka, ki je zaslovela po vsem svetu je sinonim za visoko modo in kakovostne materiale, ki so dostopni širši množici. V sebi nosi iskrivost, živahnost, individualnost, zabavnost ter preprosto veselje do življenja, zato je priljubljena med vsemi generacijami, še zlasti pa med mlajšo populacijo, ki je drzna in inovativna. Zaradi svoje pozitivne naravnanosti in poudarka na lepoti življenja in bivanja zelo hitro pridobiva na prepoznavnosti, saj je prisotna že v 72 državah sveta.

Če ste kdaj obiskali špansko lepotico Barcelono in doživeli njen utrip, zagotovo veste, kaj hočemo povedati. Desigual izžareva špansko razigranost, čeprav ga je zasnoval švicarski oblikovalec Thomas Meyer na Ibizi. Zagotovo pa izžareva španski temperament, ki v sebi združi švicarsko kvaliteto in nosi pozitivno sporočilo v svet. Čeprav je bila znamka v začetku namenjena mlajši populaciji, je do danes pridobila širok krog uporabnikov ter oboževalcev, saj v njihovem bogatem spektru različnih kosov zagotovo vsak najde nekaj zase. Nekaj, kar je edinstveno in drugačno, stilsko in hkrati igrivo. In v tem je njihova drugačnost in multikulturnost, ki pritegne. Znamka, ki gre v korak s časom.

Strast, drznost ali tradicija?

Kaj vas pritegne, v čem se lahko najdete? Strast, drznost ali tradicija? Desigual je vse to in še več, saj poleg vpleta pozitivne življenjske filozofije ne pozabi na kakovost oblačil in vrhunske materiale in prav to jo še bolj ločuje od drugih blagovnih znamk. Njihove drzne barve in različni igrivi potiski so njihov zaščitni znak, svetu okrog sebe sporoča naj bo drzen, individualen ter predvsem vesel in igriv in to so vrednote, ki so zapostavljene v sodobnem svetu. Še zlasti v turobnih in temačnih dnevih je dobrodošla barvitost in optimizem, zato boste s skrbno izbranim kosom oblačila ali modnega dodatka popolnoma spremenili svoje izražanje. Zagotovo boste opaženi, o tem ni dvoma. In vtis ? Negativnega ne boste pustili, saj je sončnost, pozitivnost in optimizem njihov zaščitni znalk in to je izraženo v vsakem detajlu.

desigual

Desigual torbice, denarnice in šali – obvezni »must have« v vsaki ženski omari

Dizajn visoke mode, z roko v roki z mladostniško igrivostjo – vse to in še več je vpleteno v vsako torbico, šal, denarnico … Če ste ljubitelj umetnosti in obožujete modo, boste zagotovo našli svoj kos v Desigualovi kolekciji torbic in drugih modnih dodatkov. Najboljše pri njihovih torbicah je edinstvena zasnova kombinacij, saj jih boste lahko kombinirali z različnimi stili in barvami. Kar pa je najbolj zanimivo, je to, da v različnih stilih oblačenja Desigualova torbica doda ravno tisto noto, ki jo potrebujete. V elegantnih, črnih ali temnih jesenskih kombinacijah bo popestrila vaš izgled in mu dodala pridih drugačnosti in igrivosti, če pa obožujete barvitost in drugačnost, bo poskrbela, da bo le ta še bolj poudarjena.  Tudi vzorci in stili se bodo med seboj lepo dopolnili in poudarili bodo vašo individualnost in igrivost, zato je za vse modne navdušence absolutni »must have«. V vsaki omari bi moral biti vsaj en kos znamenite, vrhunske blagovne znamke, ki nima konkurence v svojem razredu. Zakaj? Ker si je upal biti drugačen, ker spoštuje tradicijo in ljubi življenje in drznost.

Ste temperamentni?  Želite izstopati? Ljubite eleganco? Desigual pooseblja vse to. Še več – slavi življenje v vseh njegovih oblikah

Denarnice in torbice so zagotovo modni kos, ki poudari vašo osebnost, vašemu stilu pa doda piko na i in Desigualova kolekcija ima zelo širok barvni spekter, ki je primeren prav za vse priložnosti in različne stile, od športnega, do poslovnega, elegantnega in večernega. Z njihovimi šali pa lahko iz enoličnih in dolgočasnih oblačil pričarate videz, ki bo pustil edinstven pečat povsod, kjer se boste pojavili. Desigual – absolutni modni zmagovalec za vse generacije!
Desigual – višji nivo oblačenja
Ocenite tole objavo