Oglas
Oglas

Lasersko odstranjevanje dlak za vse, ki gredo na morje

Lasersko odstranjevanje dlak

Nadležne dlake ženskam vsakdanje povzročajo kar nekaj težav. Vsakodnevno britje nog, podpazduh in bikini predela nam vzame kar nekaj časa, po samem britju pa dlake zrastejo še hitreje in so tudi močnejše in gostejše. Ena rešitev je voskanje, doma ali v kozmetičnem salonu, vendar se na ta način težave še vedno ne da rešiti trajno. Idealna rešitev je lasersko odstranjevanje dlak. Težavo boste rešile za vedno, kar pa je najboljše, vedno boste pripravljene za skok v morje ali v bazen, brez tuhtanja, v kakšnem stanju so vaše noge ali bikini predel. Ste kdaj pomislile, koliko časa porabite za to opravilo? Tudi pred odhodom na morje, ko imate že tako ali tako verjetno preveč dela v službi s pripravo prtljage in ostalimi stvarmi, boste pripravljene. Enostavno boste pozabile, da ste sploh kdaj imele nadležne dlake!

Lasersko odstranjevanje dlak – prednosti

Poleg gladke kože vedno in povsod je še kar nekaj prednosti laserskega odstranjevanja pred ostalimi postopki. Nikoli več ne boste imele težav z vraščenimi dlakami, ki bolijo, se gnojijo in tudi vizualno niso ravno všečne, saj so videti kot večji mozolji. Pri britju se dostikrat zgodi, da se urežemo, britvice se hitro izrabijo in trgajo dlake, pri voskanju pa je koža rdeča, postopek pa boleč. Tudi prihranile boste na dolgi rok, saj so britvice, voski in ostali pripomočki potrošni material, za katerega zagotovo zapravite kar nekaj denarja. Če hodite na depilacijo v kozmetični salon, zagotovo veste, da porabite kar nekaj denarja za depilacije. Lasersko odstranjevanje dlak vam bo rešilo vse te težave za vedno.

Lasersko odstranjevanje dlačic

Odločitev je padla – kaj sedaj?

Najprej se pozanimajte o kozmetičnih salonih, ki opravljajo lasersko odstranjevanje dlak, povprašajte prijateljice, če vam morda lahko koga priporočijo. Ko izberete salon, se pozanimajte o vseh podrobnostih postopka, vprašajte kozmetičarko vse, kar vas zanima, oglasite se osebno v salonu, saj imamo zelo različne tipe kože in rast dlačic, zato vam bo kozmetičarka najlažje svetovala v živo. Lasersko odstranjevanje dlak je strokovni postopek, ki ga ne gre zaupati kar vsakomur, zato izberite salon, ki vas bo zadovoljil z odgovori in nasveti. Naj vam ne bo nerodno se zahvaliti in oditi, če ne boste prepričani v kozmetičarko, če opazite, da nima vseh odgovorov, da pravzaprav ne pozna vseh prednosti, možnosti in vsebine postopka. Za vas je to trajna rešitev, ki konec koncev tudi nekaj stane, zato bodite radovedni in zahtevni. Tudi za vas bo veliko lažje, če boste zaupali kozmetičarki, zato bodite izbirčni.

Lasersko odstranjevanje dlak po korakih

Pred prvim obiskom salona si z britvico obrijte del, kjer se bo izvajal postopek. Ne odstranjujte dlačic z voskanjem, saj pri tem odstranite tudi korenino, za lasersko odstranjevanje pa morajo biti dlake v fazi rasti. Postopek lahko traja nekje od štiri pa vse do deset obiskov, saj je hitrost odvisna od več dejavnikov, kakšna je struktura dlačic, barva kože … En tretma traja od dvajset minut do pol ure, odvisno od predela, na katerem se izvaja postopek, in ostalih individualnih specifikacij posameznice. Lasersko odstranjevanje dlak na predelu bikinija ali pod pazduhami je najhitrejši, medtem ko sam postopek odstranjevanja na predelu nog ali hrbta traja dlje. Za predel hrbta se odločajo zlasti moški, ki so poraščeni po tem delu telesa. Tudi predeli na obrazu – brčice gredo hitreje, priporočljiv je obisk nekje na 4 tedne, za noge ali hrbet pa na 8 tednov. Kozmetičarka vam bo že ob prvem pregledu lahko dala približno oceno, glede na vaš tip kože in dlačic.

Znebite se dlačic

Kako deluje lasersko odstranjevanje dlak?

Pri samem postopku odstranjevanja dlačic laser s svojim svetlobnim žarkom prepreči nadaljnjo rast dlačice, saj se močna laserska svetloba preko melanina prenese v lasni mešiček, ga poškoduje in s tem prepreči nadaljnjo rast, saj je prav lasni mešiček odgovoren za rast. Energija svetlobe se pri tem pretvori v energijo toplote. Ker pa vse dlačice ne rastejo enakomerno, je potreben večkratni obisk salona. Lasersko odstranjevanje dlak deluje v fazi rasti, naše dlačice pa imajo tri različne faze: faza rasti, prehodna faza in faza počivanja.

Kakšne so cene laserskega odstranjevanja dlačic – IPL?

Cene laserskega tretmaja so zelo različne, odvisno od predela, posamezni tretmaji pa imajo cene od 15 eur naprej, pa vse do 250 eur. Cena je odvisna od števila obiskov, zato je najboljše, da se oglasite v izbranem salonu in povprašate za lasersko odstranjevanje dlak na željenem predelo glede na vaše osebno stanje. Vsekakor pa je dolgoročno zagotovo ugodnejše od vseh ostalih postopkov, saj boste težavo rešili za vedno. Seveda vam bodo posamezne dlake občasno še lahko zrasle, saj se naše telo nenehno obnavlja, vendar bodo to posamezne dlačice, ki bodo skoraj neopazne. Nemogoče je na pamet izračunati strošek, ker je odvisen od več dejavnikov, pri odločitvi pa bodite previdni, da izberete profesionalen salon, ki pozna vse odgovore na vaša vprašanja, tudi, če plačate kakšen evro več. Končno zadovoljstvo je zagotovljeno, saj boste navdušeni!

Lasersko odstranjevanje dlak za vse, ki gredo na morje
Ocenite tole objavo