Oglas

Oglas

Vreme Makarska

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Makarska in tudi vse ostale kraje za vreme Makarska je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Makarska za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

Vremenska napoved Makarska 3 dni


Vremenska napoved Makarska 7 dni

Če nameravate obiskati Makarsko, to lepo turistično in pristaniško mesto, se boste najbrž najprej pozanimali, kakšna je vremenska napoved Makarska. Za Makarsko so značilna dolga in vroča poletja, kjer vas bo osvežil poletni maestral, ter blage zime. Makarska vas bo navdušila, prav tako pa vreme Makarska, saj je tam povprečna temperatura v poletnih mesecih, se pravi, od julija do septembra, nad 20°C. Nad 20°C pa se v istih mesecih ogreje tudi morje.

vreme makarksa

Vremenska napoved Makarska vas bo težko razočarala, saj ima Makarska povprečno več kot 2750 ur na leto, ko sije sonce. Povprečna temperatura zraka v mesecu juliju je okog 25°C in v avgustu okrog 24°C. Povprečna temperatura morja pa je v mesecu juliju 23°C in v mesecu avgustu 24°C. Kot lahko sami vidite, je vreme Makarska zelo ugodno in če se boste podali tja na dopust, vas bo vremenska napoved Makarska, na naši spletni strani, v to še bolj prepričala.