Oglas

Oglas

Vreme Medulin

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Medulin in tudi vse ostale kraje za vreme Medulin je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Medulin za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni. 

Vremenska napoved Medulin 3 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

Naselje Medulin se nahaja na Hrvaškem in se vključuje v Istrsko županijo. Leži na lokaciji v južni Istri, kar je približno 10 kilometrov jugo-vzhodno od mesta Pula. Nasproti tega mesta, se nahaja zelo poznan polotok po imenu Kaštel, na katerem rastejo borovci, plaža pa je peščena. Omenjeno mesto ima približno 60 tisoč prebivalcev, glavni industrijski panogi pa sta zagotovo turizem ter ribištvo. Kljub temu, da njihov lokalni jezik kar precej hitro izumira, pa se lahko zgodi, da bomo še koga slišali govoriti njihov lokalni jezik. Ljudje v mestu Medulin so zelo prijazni in polni dobre volje ter znajo poskrbeti za lepo dobrodošlico ter prijeten stik.

vreme medulin
Vreme Medulin nam podaja podatke, da ima to mesto toplo podnebje, iz česar lahko sklepamo, da je poletje dolgo in vroče, zima pa je zelo mila in brez snega. Vreme Medulin je tako prava informacija, ki jo boste v primeru odhoda v Medulin zagotovo potrebovali. Tudi spletna stran vremenska napoved Medulin, vam bo podala veliko koristnih informacij za področje ki ga pokriva vreme Medulin. Vreme Medulin oziroma vremenska napoved Medulin vam podaja pomembne informacije, ki jih morate poiskati na spletu ali pa kje drugje, če se odpravljate na morje oz. oddih v mesto Medulin. Samo mesto je zelo lepo in slovi po raznih znamenitostih in aktivnostih. Ravno to je razlog, da bomo izbrali tak termin za dopust, ko bo napoved za vreme Medulin sončna ter topla in bomo tako poskrbeli za nepozaben in lepo preživet zaslužen dopust.