Oglas

Oglas

Vreme Omiš

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Omiš in tudi vse ostale kraje na za vreme Omiš je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Omiš za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

Vremenska napoved Omiš 3 dni


© Državni hidrometeorološki zavod

Hrvaška se v osrčju Dalamacije ponaša z mestom Omiš. Omiš je staro pristaniško mesto, ki leži pod mogočnimi apnenčnimi stenami Omaške Dinare. Še posebaj lepo se je sprehoditi po starem delu mesta Omiš, katero je polno ozkih ulic in majhnih trgov. Poleg mesta Omiš se nahaja 1 km dolga peščena plaža. Pristaniški del mesta je izpostavljen močnim sunkom burje, katera piha iz različnih smeri, v tem delu pa južni vetrovi povzročajo tudi dokaj visoke valove. Pa vendar vam bo vremenska napoved Omiš pogosto napovedala prijetno poletno vreme Omiš. Značilno za Omiš in s tem tudi za vreme Omiš, je pravo sredozemsko podnebje.

vreme omiš

Poletja so na tem območju suha in vroča, a zime mile in deževne. Če se boste odločili za poletne počitnice v Omišu, vas bo poleti osveževal prijeten maestral, saj je povprečna temperatura zraka od junija pa vse do septembra nad 20°C. Tudi morje ima povprečno temperaturo od meseca junija, pa vse do oktobra nad 20°C. Vse to pa kaže, da bo vremenska napoved Omiš skoraj gotovo idealna za preživljanje poletnega dopusta. Na spletni strani, na kateri vam prikazujemo kakšne bodo vremenske razmere Hrvaška, vam poleg tega, da si lahko pogledate vreme Omiš, prikazujemo tudi napovedi za ostale kraje, ki jih ima Hrvaška.