Oglas

Oglas

Vreme otok Krk

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Krk in tudi vse ostale kraje na otoku Krk je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

Booking.com

 

Vremenska napoved za otok Krk za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

 

Napoved za 3 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

 

Napoved za 7 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

 

Otok Krk je zagotovo eno izmed najbolj priljubljenih poletnih turističnih destinacij Slovencev, saj je naš najbližji hrvaški otok. Vreme otok Krk vam bo ponudilo prijetno sredozemsko podnebje s toplimi poletji, blagimi zimami, povprečno poletno temperaturo zraka 22,8°C in pa s temperaturo vode okog 24°C, katera se ponavadi obdrži od začetka junija pa vse do konca septembra. Burja, jugo in maestral, so značilni vetrovi za ta zelen hrvaški otok in pomagajo pri tem, kakšna bo vremenska napoved otok Krk.

vreme krk

Spletna stan vreme otok Krk vam svetuje obisk tega največjega jadranskega otoka, saj je le-ta približno 2500 ur letno obsijan s sončnimi žarki. Vremenska napove za otok Krk je vselej ugodna in primerna za obisk otoka, saj je podnebje primerno za vse vrste vodnih in pa ostalih športov, tako vam tam ne bo nikoli dolgčas, voda pa je kristalno čista.