Oglas

Oglas

Vreme Vir

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Vir in tudi vse ostale kraje na otoku Vir je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za otok Vir za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

 

Vremenska napoved otok Vir 3 dni

Otok Vir, Hrvaška, leži na območju zadarske otoške skupine in je približno 30 km oddaljen od mesta Zadar. Otok Vir leži na območju mediteranskega podnebja, kar pa pomeni, da ima topla in dolga poletja, zime pa so mile in kratke. Vse to pa potem tudi vpliva na to, kakšno bo vreme otok Vir.

vreme vir

Če se odpravljate na dopust na otok Vir, potem vam bo vremenska napoved otok Vir, ponudila pravo poletno vreme otok Vir, saj je na Viru najvišja povprečna julijska temperatura zraka 29°C, avgustovska 28°C in pa najvišja povprečna junijska temperatura zraka 25°C. Otok Vir ima poleti, se pravi v mesecu juliju, v povprečju 11 sončnih ur na dan in v mesecih junij in avgust približno 10 sončnih ur na dan v povprečju. Deževne padavine ima otok Vir kar nekako enakomerno porazdeljene tekom celega leta, večja odstopanja so edino poleti, se pravi, v juliju in avgustu, ko v povprečju dežuje po 4 dni na mesec, ter novembru in decembru, ko dežuje v povprečju 9 dni na mesec. v teh mesecih vam zna vremenska napoved otok Vir, napovedati deževne padavine pogosteje kot sicer.

Morje je najtoplejše meseca avgusta, ko se le-to ogreje na 24°C in julija, ko ima v povprečju le stopinjo manj. Seveda pa je morje dovolj toplo za kopanje tudi kasneje, saj ima v septembru še vedno v povprečju 22°C, najbolj pogumni pa se kopajo še dlje.

Hrvaška ima veliko obale in otokov, otok Vir je le delček nje. Če se odpravljate na dopust v kak drug kraj, pa si poleg tega, kakšno bo vreme otok Vir, poglejte napovedi še za ostala mesta.