Oglas

Oglas

Vreme Poreč

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Poreč in tudi vse ostale kraje za vreme Poreč je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.Booking.com

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Poreč za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

Vremenska napoved Poreč 3 dni

Vremenska napoved Poreč 7 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

Na zahodni obali Istre, leži lepo turistično in tudi pristaniško mesto, Poreč. Vreme Poreč pomaga krojiti umirjeno mediteransko podnebje. Poletja so prijetno topla, z nizko zračno vlago. Poleti boste največkrat naleteli na ugodno vreme Poreč, saj takrat sije sonce v povprečju po 10 ur na dan. Morje pa se celo lahko ogreje bolj, kot se ogreje na jugu Hrvaške, saj lahko poleti doseže tudi 28°C.

vreme poreč

Vremenska napoved Poreč vam bo skoraj vedno najavila tople dneve, saj so najvišje temperature zraka v Poreču v povprečju v mesecu juliju 30°C, v mesecu avgustu 28°C, v juniju 24°C in v septembru 23°C. Temperature morja pa so v povprečju v mesecu juliju in avgustu 25°C, v juniju 23°C in v septembru 24°C.

Na območju Poreča pihajo dokaj umirjeni vetrovi in sicer je za poletne mesece za vreme Poreč značilen lahen maestral. Zime v Poreču pa so zelo blage, tako da če ga nameravate obiskati pozimi, bo tudi takrat vremenska napoved Poreč dokaj ugodna.