Oglas

Oglas

Vreme Pula

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Pula in tudi vse ostale kraje za vreme Pula je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Pula za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

Vremenska napoved Pula 3 dni

Vremenska napoved Pula 7 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

Vreme Pula je spletna stran, katera vas ažurno obvešča kakšna je vremenska napoved Pula. Vendar vas vreme v tem, največjem mestu južne Istre ne bo presenečalo, saj je zanj značilno blago sredozemsko podnebje, za katerega so značilne poletne temperature zraka okrog 24°C. Zanj so torej značilni topli, poletni dnevi in pa rahlo hladnješi večeri, ki pa jih lahko kar pogosto ogrejejo vročinski vali.

vreme pula

Značilni vetrovi, ki oblikujejo vreme Pula so zagotovo burja, ki je značilnejša za zimski čas, potem jugo, ki v toplih poletnih mesecih s sabo prinaša osvežilen dež in pa mistral, za katerega velja, da je lahen poletni vetrc.

Mirno morje in blago podnebje vas bosta poleg naše spletni strani, ki naznanja kakšna bo vremenska napoved Pula prepričala, da si boste čim prej ogledali to kulturno bogato mesto.