Oglas
Oglas

Rabljeni prenosniki niso za staro šaro

Rabljeni prenosniki

Računalniki so poleg mobilnih telefonov danes najpogosteje uporabljana tehnološka naprava sodobnega časa. Če nimate obstanka na enem mestu, hkrati pa pogosto uporabljate in potrebujete računalnik, je za vas najboljša izbira prenosni računalnik, saj je njegova glavna prednost navedena že v poimenovanju – je prenosen. Poleg tega da so brezžični, navadno zavzamejo tudi manj prostora, zato so vse bolj priljubljeni tako za poslovno kot tudi osebno rabo. Če razmišljate o nakupu novega prenosnega računalnika, ki bo vzdržljiv in zmogljiv, a zanj ne želite odšteti celega premoženja, je za vas prava rešitev nakup rabljenega. Rabljeni prenosniki, ki jih ponuja podjetje TrueCAD, so cenovno ugodni, dobro ohranjeni in kvalitetni, kar je skrbno preverjeno s predhodnim testiranjem. Tako lahko v množici priznanih blagovnih znamk izberete pravi prenosnik zase in pri tem še prihranite.

Rabljeni prenosniki in njihove prednosti

Zaskrbljenost ali negotovost sta pri nakupu rabljenega prenosnega računalnika povsem odveč. To so namreč poslovni prenosniki, ki jim v podjetju potečejo lizing pogodbe, zato morajo ta računalnike zamenjati, čeprav še brezhibno delujejo. Velikokrat se zgodi tudi, da sploh nikoli niso bili v uporabi, saj so služili kot razstavni eksponati in imajo zato kvečjemu kako prasko, ki pa nikakor ne vpliva na kakovost prenosnika. Ti rabljeni prenosniki imajo večinoma že naložen operacijski sistem in osnovne programe, prav tako jih zaradi uporabe v poslovne namene, ki zahteva večjo zmogljivost, odlikuje daljša življenjska doba. Po kakovosti se delijo v tri razrede – A, B in C, pri čemer je oznaka A tista, ki zagotavlja, da je prenosnik prvovrsten in vam bo služil kot nov. Nižja cena  namreč nima vpliva na kvaliteto prenosnega računalnika, za kupca pa je po navadi eden ključnih faktorjev pri odločitvi za nakup. Še ena prednost rabljenih prenosnikov je ta, da podjetja navadno zanje zagotavljajo tudi poprodajne storitve, servis in garancijo, zato se lahko v primeru kakršnihkoli težav mirne vesti obrnete nanje, saj bodo poskrbeli, da bo vaš prenosnik vedno v brezhibnem stanju.

Kako izbrati pravi rabljeni prenosni računalnik zase?

Rabljeni prenosniki se med sabo precej razlikujejo po funkcijah in ceni, zato je dobro pred nakupom razmisliti, v kakšne namene boste uporabljali svoj novi prenosnik. Izbirate lahko med prenosnimi računalniki z različno težo, zmogljivostjo, prostornino diska, baterijo in velikostjo zaslona. Za poslovneže so tako  najprimernejši elegantno oblikovani, zmogljivi, a ne pretežki prenosniki, ki so enostavni za prenašanje iz sestanka na sestanek. Za navdušence nad računalniškimi igricami so odlični rabljeni prenosniki, ki so kar najbolj zmogljivi, hkrati pa imajo tudi velik zaslon. Tisti, ki pa uporabljate prenosnik predvsem za prosti čas, izberite takega, s katerim boste lahko nemoteno brskali po spletu in družbenih omrežjih ter gledali filme in videoposnetke.

Rabljeni prenosniki

 

 

Na kaj biti pozoren pri nakupu?

Pri nakupu rabljenega prenosnega računalnika, ki po navadi poteka preko spleta, se morate najprej prepričati o zanesljivosti prodajalca in verodostojnosti prodajnega oglasa. To pomeni, da morate preveriti, če so vsi rabljeni prenosniki testirani in kako kakovostna je njihova računalniška oprema. Pomembna informacija je vzdržljivost baterije, seveda pa tudi vsi drugi podatki o računalniku. Pozanimati se morate o starosti in ohranjenosti rabljenega prenosnika, pa tudi o funkcionalnostih, ki jih omogoča. Tudi fotografije računalnika so pokazatelj verodostojnosti oglasa, zato jih skrbno preverite, da boste vedeli, kaj lahko pričakujete za svoj denar.

Rabljeni prenosniki so torej odlična izbira, če želite zmogljiv računalnik po ugodni ceni. Poleg tega da so odlično ohranjeni, imajo tudi dolgo življenjsko dobo, pa tudi sicer ste lahko brezskrbni, saj so pred prodajo očiščeni, skrbno pregledani in preverjeni. Dodatno zagotovilo za kakovost predstavlja garancija, nižja cena pa omogoča veliko izbiro med najrazličnejšimi modeli. Predhodno naložen operacijski sistem in gonilniki omogočajo takojšnji začetek uporabe prenosnika, zato ne odlašajte in čim prej izberite svojega.

Rabljeni prenosniki niso za staro šaro
Ocenite tole objavo