Oglas

Oglas

Vreme Rijeka

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Rijeka in tudi vse ostale kraje za vreme Rjeka je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Rijeka za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

Vremenska napoved Rijeka 3 dni

Vremenska napoved Rijeka 7 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

Naj vam samo na kratko opišemo značilnosti podnebja v Rijeki, katere krojijo vreme Rijeka. Rijeka leži v Kvarnerskem zalivu, kjer se spajata kontinentalna in mediteranska klima. Letna temperatura je dokaj stalna in je poleti v povprečju 21,9°C in pa pozimi v povprečju 7°C. Spletna stran vreme Rijeka vam torej na splošno napoveduje za Rijeko topla poletja, ter bolj deževne in mile zime.

vreme rijeka

V Rijeki je letno 22 dni s temperaturo 30°C ali višjo. Vetrovi, predvsem burja, pa se pojavljajo predvsem v zimskem času. Vremenska napoved Rijeka vam napoveduje, da ima mesto Rijeka skoraj 2000 s soncem obsijanih ur letno, vendar največ v juliju in najmanj v decembru.

Vremenska napoved Rijeka vas sproti obvešča o 3, 7, 10, 14 in 15 dnevni vremenski napovedi za to obmorsko hrvaško mesto, ki je hkrati glavno pristaniško mesto Hrvaške.