Oglas

Oglas

Vreme Rovinj

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Rovinj in tudi vse ostale kraje mesto Rovinj je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Rovinj za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

 

Vremenska napoved Rovinj 3 dni


Vremenska napoved Rovinj 7 dni


© Državni hidrometeorološki zavod

Mesto Rovinj se nahaja severno od bolj znane Pule oziroma na zahodnem delu obale Hrvaške Istre. Znano je po izjemni lepoti in prijetni infrastrukturi, ima pa tudi dve pristanišči in sicer na južni strani za manjša plovila ter na severni strani za večje oziroma tovorne ladje. Najbolj znana postaja v Rovinju je biološko-pomorska raziskovalna postaja. Poleg vseh industrijskih panog je Rovinj znan tudi kot izvrstna turistična destinacija.

vreme rovinj

Vreme Rovinj nam lahko pove, da je povprečna temperatura zraka približno 16 stopinj Celzija. Iz podatkov vreme Rovinj lahko ugotovimo tudi to, da letno pade približno do 950mm dežnih padavin, največ pa jih od tega pade v zimskem letnem času. Vreme Rovinj ima res veliko podatkov, tako da lahko preverimo temperature skoraj za vsak mesec posamezno, najbolj gledana meseca pa sta januar in julij. Vremenska napoved Rovinj kaže, da je bila januarska temperatura približno 5 stopinj Celzija, povprečna julijska temperatura pa bo nihala okoli 25 do 30 stopinj Celzija. Glede na to, da imamo možnosti ogleda strani z naslovom vremenska napoved Rovinj, bi bilo res škoda, da bi nam dopust pokvarilo slabo vreme.

Vse potrebne podatke s strani samega vremena lahko torej najdemo na spletni strani vreme Rovinj in si tako dopust organiziramo v lepem vremenu. Sicer mnogi pravijo, da vreme ni ravno pomembno na samem dopustu, vendar temu ni tako. Dopust je namenjen počitku ter sprostitvi, v kolikor pa bo dež oziroma slabo vreme, pa se ne moremo ravno voziti s kolesom, igrati odbojke, se kopati ter uživati v ostalih zunanjih atrakcijah. Ravno iz tega razloga moramo pred odhodom v mesto Rovinj pregledati napoved oziroma vreme Rovinj, in si tako zagotoviti odličen ter nepozaben dopust.