Oglas

Oglas

Vreme Trogir

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Trogir in tudi vse ostale kraje za vreme Trogir je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Trogir za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

Vremenska napoved Trogir 3 dni

Ob delu Jadranskega morja, ki ga ima Hrvaška, se 25 km zahodno od Splita, nahaja mestece Trogir. Okolica mesta Trogir, se ponaša s čudovitimi plažami, zaradi katerih se vam bo obisk mesta Trogir za vedno vtisnil v spomin, sploh pa, če vas bo istočasno spremljalo lepo vreme Trogir. Trogir vam bo pripravil topel sprejem, saj so prebivalci Trogirja prijazni, gostoljubni in očarljivi.

vreme trogir

Trogir leži na območju, za katerega velja blaga, mediteranska klima in zanj je značilno, da ima povprečno letno kar 2700 s soncem obsijanih ur. Povprečna letna temperatura zraka v mestu Trogir je nad 15°C, iz česar je razvidno, da je vreme Trogir ugodno tekom celega leta. Temperature zraka poleti pa dosegajo preko 30°C. Tudi temperatura morja je zelo prijetna, saj morje v poletnih mesecih dosega mnogokrat preko 25°C.

Mesto Trogir, je le eno izmed prelepih dalmatinskih mest, ki jih ima Hrvaška in ob tem, da bo vremenska napoved Trogir v večini sončna in topla, boste tam preživeli enkraten dopust. Vremenska napoved Trogir je le ena od napovedi, ki so vam dostopne na naši strani, poglejte pa si še napovedi za ostala hrvaška mesta.