Oglas

Oglas

Vreme Umag

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za Umag in tudi vse ostale kraje za vreme Umg je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Umag za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

Vremenska napoved Umag 3 dni


Umag, to istrsko mesto, ki leži le nekaj kilometrov od slovenske meje, ima rahlo hladnejše temperature, kot so značilne za bolj južne, obmorske kraje. Vreme Umag, vas bo vsaj poleti navdušilo, saj je za vreme Umag značilno, da ima tudi po več mesecev dolga poletja, kjer se temperature v vrhu poletja povprečno povzpnejo do 28°C, spomladi, se pravi v aprilu, pa znašajo povprečne temperature okog 17°C. Med majem in avgustom ima Umag približno v povprečju od 8-10 ur na dan, ko sije sonce.

vreme umag

Vremenska napoved Umag pozimi vam bo največkrat napovedala mile ime. Podnebje v Umagu vam bo kljub temu, da mogoče vremenska napoved Umag ne bo ravno ugodna, tudi med zimskim časom nudilo prijetno počutje, saj Umag ni pretirano vetrovno mesto. Sončnih dni, pa je med zimskimi meseci manj. Povprečne temperature pozimi, se pravi nekje med decembrom in februarjem, so le malo pod 10°C. Deževnih padavin je razmeroma veliko, ki so razporejene enakomerno, preko celega leta.