Oglas

Oglas

Vreme Vrsar

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Vrsar in tudi vse ostale kraje za vreme Vrsar je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Vrsar za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri dni.

Vremenska napoved Vrsar 3 dni

Vrsar, Hrvaška, je turistično in pristaniško mesto, ki se nahaja na zahodnem delu istrske obale. Če se boste letos odločili za dopust v mestu Vrsar, vas bo očaralo kristalno čisto morje in pa milo mediteransko podnebje, ki ima vsekakor vpliv na to, da je vreme Vrsar v večini čez poletje lepo. Za poletja v mestu Vrsar je tako značilno, da so suha in topla, zime pa zelo ugodne in mile, saj temperature zraka le redko padejo pod 0°C. To pa pomeni, da vas bo vremenska napoved Vrsar navdušila tudi v ostalih letnih časih.

vreme vrsar

Povprečno število ur, ko v mestu Vrsar sije sonce, je na leto približno 2000 in v poletnih mesecih so dnevi povprečno obsijani s soncem po 10 ur dnevno. Kot večinoma tudi drugje po Istri, so za mesto Vrsar značilno trije vetrovi in sicer so to maestral, burja in jugo. Če se vam bo vreme Vrsar poleti zdelo kdaj prevroče, boste zagotovo veseli, ko vas bo osveževal poletni maestral. Povprečna temperatura zraka v poletnih mesecih je 23,4°C, v zimskih pa je povprečna temperatura zraka 5,5°C.

Hrvaška ima na območju Istre več lepih, obmorskih mest, Vrsar je le eno izmed njih. Če ga boste obiskali, si pred tem poglejte kakšna je vremenska napoved Vrsar.