Oglas

Oglas

Vreme Zagreb

Najbolj točna in zanesljiva vremenska napoved za mesto Zagreb in tudi vse ostale kraje za vreme Zagreb je zagotovo tri in sedem dnevna napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda, ki si jo lahko ogledate na tej strani, če kliknete spodnji gumb za 3 ali 7 dnevno napoved. Še posebej 3 dnevna napoved je zelo natančna, saj je na voljo napoved za zjutraj, popoldne in zvečer.

Napovedi za daljša obdobja, kot so 15 ali več dni pa so običajno nezanesljiva in jih je potrebno vzeti z rezervo.

Katero napoved želiš preveriti? Klikni na spodnji gumb.

 

 

Vremenska napoved za Zagreb za 15 dni

 

Napoved Hrvaškega državnega meteorološkega zavoda za tri in sedem dni.

Vremenska napoved Zagreb 3 dni

Vremenska napoved Zagreb 7 dni

© Državni hidrometeorološki zavod

Vreme Zagreb, ki je glavno in največje mesto Hrvaške, ima značilnosti umirjene, tople, vlažne kontinentalne klime. Za poletne mesece je značilno, da so vroči, s povprečno temperaturo 20,5°C in da le-ti največkrat niso sušni, za zimske mesece pa je značilno, da so dokaj hladni, s povprečno temperaturo -0,5°C. Sneženje je za vreme Zagreb nekaj običajnega za zimske mesece.

vreme zagreb

Vremenska napoved Zagreb pa vam bo bolj po godu s koncem maja, ko se temperature zraka pričnejo dvigati nad 30°C. Mesto Zagreb je s soncem obsijano povprečno 1913,3 ur na leto, največ, 281 takih ur pa je v mesecu juliju.

Zagreb je mesto, katerega je vredno obiskati, saj ima veliko starih zgradb, ki imajo zgodovinsko vrednost. Pri odločitvi kdaj se boste namenili tja, pa naj vam pomaga naša spletna stan vremenska napoved Zagreb.